PROJEKTBEADÁSI TÁMOGATÁS

Konzorciumépítéstől a benyújtásig: hogy Ön csak a tudományra koncentrálhasson... hagyja ránk az adminisztratív

          munkát!

Teljeskörű szolgáltatásunk tartalmazza többek között (hazai és nemzetközi pályázatok esetében is):

  • segítség partnerkeresésben
  • segítség pályázat keresésben
  • adminisztratív támogatás beadás/tárgyalások során, elektronikus rendszer kezelése, tervezési meeting szervezése, pályázat menedzsment, disszemináció részeinek tervezése, megírása, budget tervezésben nyújtott támogatás

    És/vagy szakmai támogatás: megírt projekt átnézése, amennyiben szakmailag kutatási területünkhöz kapcsolódik (tudományos tevékenységünkről bővebben: www.biotalentum.hu, vagy a pályázati anyag menedzsment részeinek áttekintése, javaslattétel. El nem nyert pályázat áttekintése, javaslat fejlesztésre.

 

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a sikeres pályázáshoz és partneri csatlakozáshoz a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap 2014-ben is meghirdeti a Horizon2020 programban való részvételre ösztönző pályázatát. Cégünk a hazai nemzetközi K+F pályázatok írásában tapasztalattal rendelkező akkreditált pályázatíró / tanácsadó irodák egyike, így teljes egészében elszámolható a pályázatírási szolgáltatás igénybevétele, amely magában foglalja a partnerkeresést és a teljes pályázati anyag összeállítását.

 

  Árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal! consulting@biotalentum.hu


© 2013 BioTalentum Ltd. Minden jog fenntartva.